2021 Yılında Bedava Bitcoin Veren Siteler

Bitcoin ve altcoin borsacılığı günümüzde artık herkes tarafından bilinen ve ilgilenilen bir konu olmasıyla birlikte pek çok kişi tarafından da belli uygulamalar ve dönüşümlerle Bitcoin kazandıran siteler araştırması yapılmaktadır. Bu bağlamda insanların merak ettiği bir konu olan 2021 Yılında Bedava Bitcoin Veren Siteleri bu yazımızda sizler için toplamak istedik.

Ülkemizde özelikle pandemi döneminin başlamasıyla birlikte büyük bir önem kazanan coin alım satımı bu konunun da önemini göstermiş oluyor.

Ülkemizde yatırım aracı olarak kullanılan Bitcoini bazı sitelerde ki yapılacak görev ve işlemlerle kazanmak mümkün oluyor hal böyle olunca da yatırımcılar için bedava bitcoin veren siteleri bu yazımızda inceledik.

Bedava Bitcoin Veren Siteler 2021 Güncel Siteler;

  1. Cryptobrowser.site

  2. okex.com

  3. Freebitco.in

  4. Biftun.co

  5. Cointiply.com

1.    Crpyobrowser.site

CryptoTab, aslında bir web tarayıcı olarak yıllar önce kurulmuştu, bu arama motoru çok popüler olmasa dahi bu tarayıcı sayesinde kolaylıkla bedava Bitcoin kazanmanız mümkündür. Sadece yapmanız gereken şey CryptoTab sitesine giriş yapıp üyelik kısmını tamamlamanız gerekmektedir. Ayrıca arama motorunu da bilgisayarınıza indirmeniz gerekecektir. Kupon sistemi de aktiftir vereceğiniz linklerde sizin üzerinizden kayıt oluşturan kullanıcılardan da gelir sağlayabilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz.

2.      Okex.com

Okex.com sitesinde ise, siteye giriş yapıp kullanıcı kayıtları ardından yapmanız gereken bazı başlangıç görevleri tanımlanmaktadır. Bu görevleri tamamladıktan sonra ise bir görev listesi (Tasks) altında toplanmaktadır ara yüzü İngilizce olan sitenin kullanışı oldukça basittir. Ücretsiz BTC alabilmek için demo sitesine üye olup günlük olarak siteyi ziyaret edip kontrolleri sağlamanız gerekmektedir.

3.      Freebitco.in

Dünya genelinde faaliyet gösteren en popüler sitedir. Her sene milyonlarca kullanıcı tarafından ziyaret edilmektedir. Bitcoin kazanabilmek için yapmanız gereken üyelik işlemlerinizi tamamladıktan sonra cüzdanınızı oluşturmanız gerekmektedir. Ardından yapmanız gereken şey saat başı siteyi ziyaret edip Free BTC butonuna basmak ve ordan gelecek olan BTC’yi cüzdanınıza ekletmek olacaktır.

4.    Bitfun.co

Bitfun sistemi ise, coinpot sistemine bağlı olarak çalışan bir sitedir. Coinpot sistemi ise; siz bilgisayarda işlemlerinize devam ederken bir sistemdeki cüzdana diğer sitelerden tıklamalarla birlikte orda biriktirme sistemine denir.
Kullanıcıların her 3  dk. bir giriş yapıp ve Free Coin butonuna tıklayarak kazandıkları coinleri mikro cüzdanda biriktiren bir sistemdir.

5.      Cointiply.com

Cointply, birçok farklı özelliğe sahip yeni bir ücretsiz Bitcoin sitesidir. PTC siteleri, vadeli işlemlerle para yatırma ve günlük olarak para kazanma gibi sayısız özellik var. Tüm bu siteleri bir arada kullanmanızı kesinlikle tavsiye ederim çünkü ne kadar çok site o kadar çok Bitcoin kazancı demektir.

1 thought on “2021 Yılında Bedava Bitcoin Veren Siteler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir